marți, 12 iunie 2012

Lethal Book Tour #1 (Creatura by Nely Cab)

   Bună, pisicuţelor. După cum spune şi titlul, cu ocazia primului an împlinit de la lansarea cărţii Creatura în America şi pentru a sărbători apariţia cărţii în România, blogul Creatura Lovers (blogul oficial al fanilor cărţii din România şi din străinătate), alături de alte câteva bloguri româneşti organizează "LETHAL Book Tour". 
   Chiar dacă o astfel de campanie se desfăşoară şi în SUA, fiind înnebunită, după cum bine ştiţi, despre toate noutăţile despre carte, am hotărât să organizez şi eu un astfel de book tour, ca şansele voastre de a câştiga să fie mai mari. Vă las câteva idei şi detalii despre modul în care se va desfăşura acest tur:


  •   Turul va avea loc pe data de 16 iunie 2012, mai exact sâmbătă. La ora 10:00 voi posta pe blogul fanilor, Creatura Lovers. Postarea va include un indiciu care vă va aduce pe următorul blog participant în tur, unde iarăşi veţi găsi un indiciu care vă va aduce la alt blog şi tot aşa, până când o să reveniţi pe Creatura Lovers, unde vă vom şi premia.
  •  Atenţie! Dacă o să descoperiţi blogul pe care trebuie să fie postarea cu indiciul, nu vă panicaţi dacă nu găsiţi imediat postarea. S-ar putea să mai dureze ceva timp până când admin-ul o va posta, pentru a vă ţine în suspans.
  •  Modul în care vom alege câştigătorii: imediat ce găsiţi blogul şi postarea, trebuie să fiţi cât mai rapizi şi să comentaţi. Fiecare blogger va lansa în postare o întrebare la care voi trebuie să răspundeţi. Primul care va lăsa comentariu va obţine 5 puncte, al doilea 3 puncte şi al treilea 1 punct. Veţi putea colecta puncte plimbându-vă de la un blog la altul şi comentând.
  •  Vă rugăm foarte frumos să ne citiţi şi vizualizaţi şi postările, pentru că toţi am muncit mult pentru a realiza tot ce am realizat. Apreciaţi şi muncta noastră, aşa cum apreciaţi şi premiile.
   Blogurile participante la campanie (unde voi o să găsiţi postările) sunt:
   Le mulţumesc tuturor persoanelor enumerate mai sus pentru că au acceptat să mă ajute cu acest tur şi pentru seriozitatea pe care o acordă acestui proiect. Sunt mândră să cunosc oameni ca voi!
   Premiile sunt secrete, vrem să vă facem o surpriză! :* Succes tuturor şi vă aşteptăm în număr cât mai mare!

Niciun comentariu: